fbpx

Drømmer du om en fremtid i sportens verden?

Forløbet

Har du ambitioner om at arbejde inden for sportens verden men mangler et solidt branchekendskab og værktøjerne til at indfri dit potentiale? Så er vores forløb Innovative Sport Management netop skræddersyet til dig.

Innovative Sport Management er et karrierefremmende forløb, der introducerer dig til sportsbranchen og giver dig en forståelse for de processer og faktorer, der gør sig gældende i en verden, der ellers kan være svær at komme ind i. På forløbet vil du tilegne dig kompetencer, der kan bane vejen for en fremtidig karriere inden for bl.a. management af sportsudøvere, projektledelse af sportsbegivenheder, administrativt arbejde i sportsklubber, forbund og frivillig ledelse.

Du vil blive undervist af kompetente fagfolk, der giver dig brugbare redskaber til planlægning og afvikling af sportsbegivenheder, økonomi, ledelse, sportsmarketing og meget mere. På forløbet møder du andre engagerede deltagere og får etableret et netværk med mennesker, der brænder for det samme som dig. Du vil gå fra forløbet med nye kompetencer og et boostet CV, som vil gavne dig i din fremtid i sportsbranchen.

Ansøgningsfristen er d. 1 Marts

Du modtager derefter svar på din ansøgning d. 2. marts.
Forløbet kan tages i enten Roskilde eller Aarhus.
Roskilde
Maglekildevej 7, Roskilde
28 mar (modul 1+2, 10-16)
18 apr (modul 3, 10-14)
2 maj (modul 4, 10-14)
10 maj (modul 5, 10-14)
6 jun (modul 6, 10-14)
Aarhus
Skovgaardsgade 2c, Aarhus
4 apr (modul 1+2, 10-16)
25 apr (modul 3, 10-14)
10 maj (modul 4, 10-14)
23 maj (modul 5, 10-14)
13 jun (modul 6, 10-14)

PRIS

5750 Kr

Du kan betale kursusbeløbet over 4 gange. (¼ pr. mdr)
Første rate skal betales den 8 marts.

Moduler

KICK OFF & BRANCHEKENDSKAB

På det første modul møder du de andre deltagere på holdet; i lærer hinanden at kende og bliver sammen introduceret til hele jeres forløb. Det er afgørende at have et stærkt netværk i sportsbranchen, og derfor arbejder vi særligt med dette aspekt i det første modul. Du vil ligeledes få udvidet dit branchekendskab gennem en grundig gennemgang af sportsbranchens opbygning og et overblik over de største aktører.

SPORT & EVENT MANAGEMENT

På dette modul får du relevante værktøjer til planlægning og afholdelse af sportsbegivenheder. Vi gennemgår faserne i arbejdet inden for sport management, så du kan arbejde procesorienteret med fremtidige arbejdsopgaver. Du får desuden konkrete værktøjer til ide- og konceptudvikling, der vil styrke dine kompetencer inden for planlægningen af sportslige begivenheder.

SPORTSØKONOMI & AFTALER

Dette modul giver dig helt centrale og grundlæggende kompetencer i det økonomiske såvel som det juridiske aspekt i sportens univers. Du vil herunder få indsigt i, hvordan en sportslig kontrakt kan se ud, samt hvilke juridiske problemstillinger, man kan støde på ved udarbejdelsen af denne.

SPORTSMARKETING & SPONSORER

På dette modul bliver du præsenteret for kommunikations- og markedsføringsstrategier inden for sportsindustrien. Som en del af modulet vil du også få kendskab til etableringen af samarbejdsaftaler og lære, hvordan du kan forholde dig til samarbejdspartnere og forskellige andre interessenter. Du vil blive undervist i at håndtere og forstå de kompetencer, en virksomhed må have kendskab til for at kunne tilpasse sig kravene, omgivelserne stiller.

PROJEKTLEDELSE I SPORTSORGANISATIONER

I sportsorganisationer vil du støde på projekter i alverdens størrelser, og som projektleder skal du kunne planlægge, styre og gennemføre disse projekter, uanset hvor store eller små de er. På dette modul bliver du introduceret for grundlæggende projektledelsesværktøjer, der skal styrke dine forudsætninger for at lede et projekt succesfuldt. Vi vil desuden arbejde med forskellige cases fra sportsbranchen, hvor de tillærte værktøjer anvendes og diskuteres.

INNOVATION & LEDELSE I SPORTSORGANISATIONER

Innovation og ledelse er vigtige grundsten inden for sport management. I dette modul på forløbet vil du blive præsenteret for forskellige ledelsesformer med udgangspunkt i innovative teorier og tankegange. Du får redskaber til at lede og motivere dine medarbejdere bedst muligt, og vi sætter fokus på frivillighed og ledelsen af frivillige, hvilket er en stor del af branchen. Modulet har desuden en strategisk del, hvor du får undervisning i planlægning; herunder vision, mission og vækststrategi. Du får desuden værktøjer til at analysere konkurrencesituationen og markedet i sportssektoren.

Ansøgning & deltagelse

Hvorfor skal du ansøge om en plads?

Du skal ansøge om en plads på Innovative Sport Management, hvis du brænder for sport og er ambitiøs omkring en karriere i branchen. Du møder ligesindede, der ligesom dig drømmer om at arbejde med sportsbegivenheder, og du udvider dit netværk med erfarne branchefolk, hvis mål er at give dig give værktøjer og gode råd med på vejen mod drømmen.

 

Hvem deltager?

På Innovative Sport Management ønsker vi at sammensætte et hold af motiverede deltagere. Når vi vurderer din ansøgning, lægger vi derfor stor vægt på, at du har lysten og drivkraften til at engagere dig i vores undervisning. Det er ikke et krav, at du har tidligere erfaring fra branchen – vi hjælper på det stadie, du lige nu befinder dig på.

Kursusbevis & netværk

Du modtager et kursusbevis, når du har gennemført brancheforløbet, som du kan benytte i forbindelse med dit CV eller til kommende arbejdsgivere. Derudover får du adgang til vores lukkede netværksgruppe for tidligere kursister og branchefolk, hvor du kan holde dit netværk ved lige samt deltage i vores netværks begivenheder.