fbpx

Vi har samlet sportsbranchens elite.

Per Rud

Per Rud

Referencer: HB Køge, Brøndby, DBU

Per er kendt for sit arbejde som dansk fodboldtræner og sportsdirektør for HB Køge. Som sportsdirektør sidder han blandt andet med spillerkøb, salg, budgetter, overordnet strategi, møder med pressen, ledelse af personalet, ledelse af frivillige og meget mere.

Han har tidligere været sportsdirektør i Brøndby IF i tre år og for det islandske hold Trottur. Han er uddannet A­-licenstræner og instruktør hos DBU.

Kenneth

Kenneth Holm

Referencer: DBU, Football Europe

Kenneth er 32 år og er på tredje år ansat i DBU’s kommercielle afdeling, hvor han er projektleder med ansvar for eventafdelingen. Eventafdelingen afvikler blandt andet DBU Tour, fan­zoner inden landskampe, samt finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Kenneth har læst Business Development Engineer på Aarhus Universitet og har udover event også en baggrund indenfor salg og administration.

underviser, sport, 2018

Adam Ringsby-Brandt

Referencer: Bertel Rasmussen Advokater, Esport Danmark

Adam Ringsby-Brandt er til daglig advokat og medejer af Bertel Rasmussen Advokater, som er et advokatfirma med speciale i sportsret. Herigennem har Adam  stort erfaring med at føre sager for sportens disciplinærorganer herunder dopingnævnet m.fl.

Derudover varetager Adam en række poster i sportens verden, hvor det særligt kan nævnes at han er formand for Danmarks Ishockey Unions amatør- og ordens udvalg samt medlem af kontraktudvalget i Danmarks Ishockey Union.  Adam er ligeså formand for Esport Danmarks disciplinærudvalg.

Dorte

Dorte Vibjerg

Referencer: Sparta Atletik og Motion, Sport Event Danmark

Dorte er dansk eliteløber og har tidligere løbet cross, 500 meter og 10.000 meter. Nu arbejder hun som administrerende direktør for Spartas løbsafdeling, som hvert år arrangerer en lang række løb, blandt andet Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh.

Sejer, Underviser, 2019

Sejer Aagaard

Referencer: Amayse, FC Midtjylland, UEFA

Sejer er ansat som Head of International Sales & Marketing hos Amayse A/S.

Tidligere har Sejer arbejdet som Head of Event & Sponsor Activation | UEFA Responsible hos FC Midtjylland, hvor hans opgave grundlæggende er, at skabe mere værdi for klubbens samarbejdspartnere, blandt andet gennem nytænkning af events, kampagner og aktiviteter. Derudover var han hovedansvarlig for FC Midtjylland i UEFA-regi.

Sejer er uddannet bachelor i Sport Management og har et UEFA Certificate in Fodbold Management fra University of Lausanne.

Benjamin Muasya

Benjamin Muasya

Referencer: Parken Sport & Entertainment, Nimbus Film

Benjamin er ansat som event manager i Parken Sport & Entertainment. Her arbejder han blandt andet med events i forbindelse med F.C Københavns kampe på hjemmebanen, heriblandt aktiviteter på Familietribunen og fan-events før og efter kampene.

Tidligere har han arbejdet som producer assistent hos Nimbus Film.

Janni Nielsen

Janni Wissing Nielsen

Referencer: Hamlet Protein, Dansk Amerikansk Fodbold Forbund

Janni har arbejdet som event- og kommunikationsmedarbejder i Dansk Amerikansk Fodbold Forbund, som er et special forbund med fokus på at understøtte de tre sportsgrene: amerikansk fodbold, cheerleading og flag football.
Hun er uddannet cand.ling.merc fra Aarhus BSS.

Janni er ansvarlig for al ekstern kommunikation, og arbejder til dagligt med kommunikation og markedsføring via sociale medier, event planning af alle amerikansk fodboldkampe samt PR-events, og sponsorarbejde.

Tine Ewe

Tine Ewé Jensen

Referencer: Jenter på eventyr, B Group, IDA

Tine har arbejdet til som projektleder i virksomheden B Group, som bl.a. har udviklet det karrierefremmende forløb Innovative Sport Management. Her varetog hun al projektledelse og kommunikation forbundet med forløbet, samt undervisning i projektledelse og kick-off modulet.

Tine har et stort netværk indenfor sportens verden, da hun bl.a. har beskæftiget sig som projektkoordinator på Danish Adventure Film Festival.
Hun er uddannet Cand. Comm. fra Roskilde Universitet med speciale i branding af kvindefodbold.

Janni Møller

Janni Møller Thomsen

Referencer: København Håndbold, IRONMAN, FIF håndbold

Janni startede i 2013 som kommunikationschef hos København Håndbold A/S og fik ansvaret for at skabe klubbens brand, markedsføring, kommunikationsstrategier og øge kendskabsgraden. I september 2015 blev hun kommerciel direktør og fik udover ovenstående også ansvaret for klubbens kommercielle aktiviteter, salg og erhvervsnetværk.

Janni har tidligere arbejdet som journalist, hvor hun i den forbindelse har været udsendt af to omgange med Forsvaret til Afghanistan og Libanon.
Hun har tidligere været ansat hos EfB Elite A/S (fodbold og ishockey), samt FC Fredericia.

fullsizeoutput_e4e

Peter Josephsen

Referencer: FC Midtjylland, Viborg Håndbold Klub

Peter arbejder til dagligt som projekt og event koordinator. Tidligere har Peter arbejdet som marketing- og eventansvarlig i Viborg HK.  hvor han beskæftigede sig med opgaver indenfor administration, afvikling af hjemmekampe, koordinering og eventplanlægning, sponsorkontrakter, projektarbejde og koordinering af frivillige.

Peter har læst en professionsbachelor i sport management ved University College i Nordjylland.

fullsizeoutput_e4b

Michael Piloz

Referencer: Bakken Bears, Basketball Federation of Denmark

Til dagligt arbejder Michael som sportsdirektør hos Bakken Bears. Michael har over 14 års erfaring som sportsdirektør hos Bakken Bears, som er et af Danmarks førende basketballhold, med blandt andet 14 DM-titler.

Tideligere har han studeret på Århus Universitet, hvor han har taget en Cand.merc. i international erhvervsøkonomi og erhvervssprog.

Peter Stensig underviser

Peter Stensig

Referencer: Sport Tailgate, DBU, Energi Danmark

Peter har arbejdet som projektleder på sportsfestivalen ’Sport Tailgate’ i samarbejde med bl.a. AGF, Bakken Bears og Århus Håndbold og har en stor viden omkring at udføre og udvikle events. Han har tidligere arbejdet ved DBU og arbejder i dag med strategisk forretningsudvikling i Energi Danmark A/S.

Peter er uddannet Cand.Merc og interesserer sig særligt for strategi, kreativ idé- og konceptudvikling og projektledelse.

fullsizeoutput_ddf

Christian Tidemand Andersen

Referencer: Brøndby IF

Christian arbejder som project manager i Brøndby IF. For ham startede det med et praktikforløb i forbindelse med sin uddannelse som bragte ham til Brøndby IF. Her blev en elevplads som eventkoordinator en realitet og siden 2013 har Christian siddet som fuldtids project manager i salgs- og eventafdelingen i fodboldklubben på den københavnske vestegn.

Christian har en uddannelse som serviceøkonom med speciale i sport og event og han har bl.a. også arbejdet frivilligt i forbindelse med U21 EM i fodbold i Aarhus i 2011.

Flemming Rønn Steen

Referencer: F.C. Midtjylland, Aalborg Håndbold

Flemming er netop startet i stillingen som Salgs- og eventkoordinator for F.C. Midtjylland. I stillingen sidder han blandt andet med ansvaret for at skabe værdi for sponsorer og samarbejdspartnere gennem oplevelser.

Flemming er uddannet serviceøkonom med speciale i sportsmarketing fra University College Nordjylland og har tidligere arbejdet for Aalborg Håndbold.

Michael Andersen

Referencer: DBU

Michael arbejder som jurist hos Dansk Boldspil Union, hvor han sidder med ansvaret for kontrakthåndtering. Her står han blandt andet for at registrere fodboldagenter, dommerkontrakter og spillercertifikater.

Hans juridiske speciale, omhandler regulering af virksomhedsoverdragelser, særligt med henblik på købelovens anvendelse.

Michael er Cand. Jur. med speciale i Erhvervs- og selskabsret fra Aarhus Universitet.

imageedit_2_8671751614

Søren Bisbo

Referencer: Akademiet for Talentfulde Unge, Aarhus United

Søren arbejder som kommerciel direktør hos Aarhus United. Aarhus United arbejder for at være et damehåndboldhold som vil skabe perspektiver og drømme for unge, talentfulde mennesker og give dem mulighed for at udfolde deres talent.

Søren er derudover stifter af RUNAAR som er et Aarhusiansk løbefællesskab.

Søren er uddannet fra Aarhus universitet med en master i innovation management

Underviser, ISM KBH/ROS, 2018

Michael Nyegaard

Referencer: Fremad Amager, FC Nordsjælland

Michael arbejder til dagligt som sportslig administrationschef i fodboldklubben Fremad Amager, hvor hans arbejdsopgaver spænder meget bredt. Michael er uddannet hos UEFA i Football management, og har tidligere arbejdet som sportslig administrationschef hos både FC Nordsjælland, DBU og Divisionsforeningen.

Michael har en fortid som fodboldspiller, hvor han var kontraktspiller hos Lyngby FC, Ølstykke og Fremad Amager, inden skader satte en stopper for fodbolden på top-niveau.