Vi har samlet sportsbranchens elite

Her kan du se et udvalg af vores undervisere.

“Vær vedholdende og sørg for at supplere dit CV med relevans for branchen. Dertil er netværket essentielt.

Sørg for at pleje dit netværk såvel som at udvide det og få diverse fagpersoner i tale.”

– Bertel Østergaard, Thy Erhvervsforum, B-Group, FC Midtjylland, Thisted FC.
Per-Rud

Per Rud

Referencer: HB Køge, Brøndby, DBU

Per er kendt for sit arbejde som dansk fodboldtræner og sportsdirektør for HB Køge. Som sportsdirektør sidder han blandt andet med spillerkøb, salg, budgetter, overordnet strategi, møder med pressen, ledelse af personalet, ledelse af frivillige og meget mere.

Han har tidligere været sportsdirektør i Brøndby IF i tre år og for det islandske hold Trottur. Han er uddannet A­-licenstræner og instruktør hos DBU.

pp

Sejer Aagaard

Referencer: Amayse, FC Midtjylland, UEFA, Ecooking

Til dagligt arbejder Sejer som Head of Partnerships & Sales hos Ecooking. Her har han ansvaret for nogle af Ecooking største kunder og internationale samarbejdspartner.

Tidligere har Sejer arbejdet som blandt andet Head og International Sales & Marketing hos Amayse A/S og som Head of Event & Sponsor Activation | UEFA Responsible hos FC Midtjylland, hvor hans opgave grundlæggende er, at skabe mere værdi for klubbens samarbejdspartnere, blandt andet gennem nytænkning af events, kampagner og aktiviteter. Derudover var han hovedansvarlig for FC Midtjylland i UEFA-regi.

Sejer er uddannet bachelor i Sport Management og har et UEFA Certificate in Fodbold Management fra University of Lausanne.

Christian Moberg Jørgensen

Christian Moberg Jørgensen

Referencer: Dagligleder, sportsdirektør og sportschef på Team ColoQuick.

Igennem Christian 25 år i cykelsporten og en lang aktiv karriere, har han nu den fornøjelse at stå i spidsen for Danmarks førende talentudviklings-cykelhold. Christian har også egen træningsvirksomhed, hvor han vejleder og træner nogle af Danmarks kommende cykeltalenter.

Udover Christians arbejde på cykelholdet og trænerjobbet, arbejder han også som sælger og idémager til et stort landsdækkende forskningsprojekt i samarbejde med 5 af de danske retspsykiatriske afdelinger i Danmark, hvor aktivering og træning bringer en bedre hverdag og trivsel for de indsatte.

Sidst men ikke mindst er Christian cykelekspert på TV2, hvor han i løbet af det sidste år har kommenteret og ageret speaker til store cykelløb.

Dorte

Dorte Vibjerg

Referencer: Sparta Atletik og Motion, Sport Event Danmark

Dorte er dansk eliteløber og har tidligere løbet cross, 500 meter og 10.000 meter. Nu arbejder hun som administrerende direktør for Spartas løbsafdeling, som hvert år arrangerer en lang række løb, blandt andet Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh.

fullsizeoutput_ddf-e1486476234495

Christian Tidemand Andersen

Referencer: Brøndby IF

Christian arbejder som project manager i Brøndby IF. For ham startede det med et praktikforløb i forbindelse med sin uddannelse som bragte ham til Brøndby IF. Her blev en elevplads som eventkoordinator en realitet og siden 2013 har Christian siddet som fuldtids project manager i salgs- og eventafdelingen i fodboldklubben på den københavnske vestegn.

Christian har en uddannelse som serviceøkonom med speciale i sport og event og han har bl.a. også arbejdet frivilligt i forbindelse med U21 EM i fodbold i Aarhus i 2011.

AAEAAQAAAAAAAAIIAAAAJDkzMzgzMjgxLTU2ZDQtNGNlMy1iMDcyLTNlMWJlMTc5ZjhjMw-1-336x303

Benjamin Muasya

Referencer: Parken Sport & Entertainment, Nimbus Film

Benjamin er ansat som event manager i Parken Sport & Entertainment. Her arbejder han blandt andet med events i forbindelse med F.C Københavns kampe på hjemmebanen, heriblandt aktiviteter på Familietribunen og fan-events før og efter kampene.

Tidligere har han arbejdet som producer assistent hos Nimbus Film.

janni.001

Janni Wissing Nielsen

Referencer: Hamlet Protein, Dansk Amerikansk Fodbold Forbund

Janni har arbejdet som event- og kommunikationsmedarbejder i Dansk Amerikansk Fodbold Forbund, som er et special forbund med fokus på at understøtte de tre sportsgrene: amerikansk fodbold, cheerleading og flag football. Hun er uddannet cand.ling.merc fra Aarhus BSS.

Janni er ansvarlig for al ekstern kommunikation, og arbejder til dagligt med kommunikation og markedsføring via sociale medier, event planning af alle amerikansk fodboldkampe samt PR-events, og sponsorarbejde.

fullsizeoutput_de4-e1489054823461-384x260

Janni Møller Thomsen

Referencer: København Håndbold, IRONMAN, FIF håndbold

Janni startede i 2013 som kommunikationschef hos København Håndbold A/S og fik ansvaret for at skabe klubbens brand, markedsføring, kommunikationsstrategier og øge kendskabsgraden. I september 2015 blev hun kommerciel direktør og fik udover ovenstående også ansvaret for klubbens kommercielle aktiviteter, salg og erhvervsnetværk.

Janni har tidligere arbejdet som journalist, hvor hun i den forbindelse har været udsendt af to omgange med Forsvaret til Afghanistan og Libanon.

Hun har tidligere været ansat hos EfB Elite A/S (fodbold og ishockey), samt FC Fredericia.

Sebastian-Karstensen-Brøndby-Foto-blackwhite

Sebastian Strøm Karstensen

Referencer: Unisport A/S, Massive Soccer

Til dagligt arbejder Sebastian hos Unisport A/S, hvor han sidder med ansvaret for Product Management. Stillingen spænder bredt og vedrører alt lige fra indkøb, prisstrategier, berigelse af produkter samt håndtering af master data fra diverse samarbejdsbrands. Foruden dette er han ansvarlig for alle lanceringer i form af timing og kommunikation.

Derudover har Sebastian erfaring fra udlandet, hvor han har studeret en Master of Science i Sport Business Management ved Sheffield Hallam University samt været ansat ved Massive Soccer i Florida, USA.

Skærmbillede-2019-10-21-kl.-09.41.52-blackwhite-350x210

Anders Østergaard

Referencer: DBU Jylland, Bevæg Dig For Livet

Anders er ansat ved DBU Jylland i udviklings afdelingen. Han er projektleder på landsdækkende projekter og samarbejder. Derudover er Anders decentral leder for Bevæg Dig For Livet samarbejdet og har stor konsulenterfaring indenfor foreningsledelse og foreningsudvikling.

Anders har over 25 års erfaring med frivilligt foreningsarbejde og er selv tidligere eliteidrætsudøver og elitetræner. Anders er uddannet på Århus Universitet og har en kandidat i idræt med speciale indenfor sport marketing, management og kommunikation.

flemming2

Flemming Rønn Steen

Referencer: F.C. Midtjylland, Aalborg Håndbold

Flemming er netop startet i stillingen som Salgs- og eventkoordinator for F.C. Midtjylland. I stillingen sidder han blandt andet med ansvaret for at skabe værdi for sponsorer og samarbejdspartnere gennem oplevelser.

Flemming er uddannet serviceøkonom med speciale i sportsmarketing fra University College Nordjylland og har tidligere arbejdet for Aalborg Håndbold.

Skærmbillede-2018-03-08-kl.-10.49.48

Michael Andersen

Referencer: DBU

Michael har tidligere arbejdet som jurist hos Dansk Boldspil Union, hvor han  har siddet med ansvaret for kontrakthåndtering. Her har han stået for blandt andet at registrere fodboldagenter, dommerkontrakter og spillercertifikater. Michaels juridiske speciale, omhandler regulering af virksomhedsoverdragelser, særligt med henblik på købelovens anvendelse.

Michael er Cand. Jur. med speciale i Erhvervs- og selskabsret fra Aarhus Universitet.

bisbo

Søren Bisbo

Referencer: Akademiet for Talentfulde Unge, Aarhus United

Søren arbejder som kommerciel direktør hos Aarhus United. Aarhus United arbejder for at være et damehåndboldhold som vil skabe perspektiver og drømme for unge, talentfulde mennesker og give dem mulighed for at udfolde deres talent. Søren er derudover stifter af RUNAAR som er et Aarhusiansk løbefællesskab.

Søren er uddannet fra Aarhus universitet med en master i innovation management

Michael-539x303-1-blackwhite

Michael Nyegaard

Referencer: Fremad Amager, FC Nordsjælland

Michael arbejder til dagligt som sportslig administrationschef i fodboldklubben Fremad Amager, hvor hans arbejdsopgaver spænder meget bredt. Michael er uddannet hos UEFA i Football management, og har tidligere arbejdet som sportslig administrationschef hos både FC Nordsjælland, DBU og Divisionsforeningen.

Michael har en fortid som fodboldspiller, hvor han var kontraktspiller hos Lyngby FC, Ølstykke og Fremad Amager, inden skader satte en stopper for fodbolden på top-niveau.

big-004_Michael-Piloz-scaled-e1581081517126-1536x1023-1-blackwhite

Michael Piloz

Referencer: Bakken Bears, Danmarks Basketball Forbund

Michael har været en del af ledelsen i Bakken Bears siden midten af 1990’erne og har derfor været med i klubbens udvikling fra den næstbedste danske basketballrække til semifinalerne i Europa Cup’en.

Michael arbejder som sportsdirektør og derfor sidder han med ansvaret for det sportslige setup, ledelse, økonomi og meget mere.

Han har tidligere været frivillig formand i flere breddebasketballklubber, bestyrelsesmedlem i Basketligaen og formand i Danmarks Basketball Forbund.

big-petVPudOTWC_qKbwZ_QjAQ_mini_3224-blackwhite

Jacob Jørgensen 

Referencer: GOG Håndbold, TTH Holstebro og FC Midtjylland

Jacob Jørgensen, sidder i direktionen i FC Midtjylland som Commercial Director, hvor han sidder med det overordnede ansvar for sponsorater, partnerskaber og merchandise. Ud over at skabe nye større kunderelationer, varetager han også FCM’s største partneraftaler. Jacob har ligeledes ansvaret for udviklingen af koncepter, innovations salg og ledelse.

Tidligere har Jacob været CEO i TTH Holstebro og salg og marktingchef i GOG, siddet i bestyrelsen i divisionsforeningen i håndbold og arbejdet for det Europæiske håndboldforbund EHF.

Siden 2003 har han arbejdet i sportens verden, med drivkraft i det kommercielle felt. Ud over et samlet sponsorsalg for mange hundrede millioner, så hænger der både DM guld fra håndboldtiden og senest tre danske fodboldmesterskaber, samt en pokaltitel fra fodboldens verden på hjemmekontoret i Holstebro.

unnderviser-billede-til-wordpress-Cecilie-Lusty--blackwhite

Cecilie Lusty

Referencer: Sparta Atletik & Motion siden 2018, tidligere fitness instruktur i FitnessDK

Cecilie sidder i eventafdelingen som Brand and Sponsorship Manager hos Sparta og har til daglig ansvaret for sponsorer for blandt andet CPH Half, CPH Marathon, DHL Stafetten Kbh og Sparta, samt en masse mindre løb. Dette er events som samler mere end 250.000 løbere hvert år.

Det er en bred stilling, hvor der arbejdes med værdimatch imellem brands, udvikling af aktiveringer både internationalt og nationalt, samt sikre brandet i de forskellige brand touchpoints og marketingskampagner/strategier.

Cecilie har en uddannelse i PBA Brand Design, fra Københavns Erhvervsakademi.

Bertel Østergaard

Bertel Østergaard

Referencer: Thy Erhvervsforum, B-Group, FC Midtjylland, Thisted FC.

Bertel Østergaard er til daglig Sponsor- & Eventkonsulent hos Thy Erhvervsforum. Herigennem agerer Bertel sparringspartner og ressourceperson for en række individuelle eliteatleter, såvel som kommunes elitesatsklubber, i Thisted Kommune med de omkringliggende facetter indenfor elitesport. De primære arbejdsopgaver omhandler blandt andet kommunikation, branding, konceptudvikling, marketing og sponsorater.

Bertel er uddannet cand.it (ITKO) fra Aarhus BSS. Dertil har han også taget en læst Sport Management på UCN i Aalborg. Efter endt uddannelse flyttede han hjem til Thy, hvor han også oprindeligt er opvokset.

Malte Meier

Malte Meier Carlsen

Referencer: Frederiksberg Boldklub, Nordic Entertainment Group, Fifpro i Amsterdam

Malte er udannet jurist fra Københavns Universitet med overbygning af Master i Sports Management and Legal Skills with FC Barcelona, ISDE. Gennem undervisningen fik Malte indblik i den topprofessionelle del sportens verden. Alt fra sportsadvokater, super agenter, sportsdirektører i store klubber, undervisere fra FIFA, UEFA, MLS, FC Barcelona, Twitter, Mediapro, MotoGP og mange flere.

Malte har derudover også været at finde på banen, hvor han i en periode spillede for Fremad Amager 1. division, hvor John Faxe var træner. i 2018 var Malte i stilling som Sports lawyer ved FIFPro i Amsterdam (Den Internationale Spillerforening for fodboldspillere), hvor han gav juridisk rådgivning og bidrag til juridiske sager til fordboldspillere i hele verden.

I dag er Malte Sports lawyer hos Nordic Entertainment Group (Viaplay), hvor han er advokatfuldmægtig i sportsafdelingen og udarbejder, forhandler og lukker sportsmedierettighedskontrakter. Derudover er han også bestyrelsesmedlem i Frederikberg Boldklub, som er kåret af UEFA til: ’UEFAs best grassroots club 2020’ og af DBU: ’Årets Fodboldklub i Danmark 2019’.

Kristian Olsen

Kristian Olsen

Referencer: DGI Østjylland, Powerchair Football

Kristian Olsen, arbejder i DGI, hvor han sidder med opgaver indenfor håndbold, både for børn og voksne. Han har ansvar for koordinering af events i håndboldforeninger samt projektledelse af aktiviteter for voksenhåndbold. Kristian er uddannet kandidat i idræt ved Aarhus Universitet og har været frivillig i flere forskellige foreninger siden 2000.

Kristian har mere end 10 års erfaring som håndboldtræner og har været landstræner for Powerchair football Danmark i 10 år.

Siden 2016 har Kristian arbejdet i DGI med events, blandt andet i forbindelse med Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad 2017. Som Landstræner for Powerchair football landsholdet har Kristian arbejdet med events for at udvikle sporten, opnå mere opmærksomhed og lave sponsoraftaler.

Steen Houman

Steen Houman

Referencer: Team Danmark, Danske Skoleidræt, Floorball Forbund (IFF), Floorball Danmark, Special Olympics

Steen er kendt for sin blog om sportsøkonomi, hvor han dykker ned i klubbernes regnskaber på tværs af fodbold, håndbold og ishockey og giver analyser af klubbernes økonomiske situation.

Til dagligt arbejder han i Roskilde, hvor han har ansvaret for talentudvikling i Team Danmark projektet, som er en del af et samarbejde mellem 24 kommuner i Danmark og Team Danmark. Her arbejdes der med udvikling af talentmiljøer, sponsorarbejde mm.

Han sidder ydermere i forretningsudvalget i Danske Skoleidræt, er central board member i det Internationale Floorball Forbund (IFF), formand for Floorball Danmark, samt global advisor for Special Olympics.

Astrid Andreassen

Astrid Andreassen Weyergang

Referencer: MCH Messecenter Herning Kongrescenter, 2012 European Table Tennis Championship, Danish Football Association DBU A/S

Astrid har arbejdet som eventkoordinator/manager indenfor events i 16 år. Uddannet i London i 2006 og har siden da været ansat ved MCH Messecenter Herning, med en kort afstikker på 8 år ude i marken, hvor hun bl.a. arbejdede med U21 EM i fodbold, Giro d’Italia start i Herning, DBU og OL i London. I 2015 vendte hun tilbage til MCH, som projektleder på events i Jyske Bank Boxen med primær fokus på sportsevents og sportsslutrunder, herunder VM i ishockey 2018 og VM i herrehåndbold 2019.

Profilbillede TS

Thomas Stryhn

Referencer: Hvidovre Volleyball Klub

Thomas er født i 1971 i København og bor i hus i Hvidovre med hans kone og tre børn. Tidligere volleyballspiller på eliteplan, uddannet elitetræner og stadig idrætsaktiv med volleyball og mountainbike. Baggrund som flytekniker og selvstændig.

Thomas har en Akademiuddannelse (AU) i ledelse – Coaching, Organisation, Strategi, Lean, Projektledelse og Kommunikation. Han er fuldtidsansat sportschef og forretningsfører i Hvidovre Volleyball Klub, hvor han primært arbejder med fundraising og generel værdiskabelse – i den forbindelse projektleder på klubbens salgsaktiviteter på Roskilde Festival.

Ida Pinholt

Ida Pinholt

Referencer: Ikast Håndbold

Ida er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med en PBA i kommunikation. I dag sidder hun som kommunikationschef i Ikast Håndbold og er i gang med sin første sæson i Kvindeligaen. 

Ida arbejder hovedsageligt med kommunikation, sociale medier, events og sponsorer og har erfaring med sig fra Herreligaen, hvor hun tidligere har arbejdet i Århus Håndbold og Skive fH, hvor hun nu sidder i bestyrelsen.

Når det ikke drejer sig om håndbold og harpiks er Ida også SoMe-manager for Landsholdet i Powerchair Football, hvor det næste store stævne er VM-slutrunden i Australien.

Jacob Nørgaard

Jacob Nørgaard

Referencer: IRONMAN

Jacob driver IRONMAN-aktiviteter i Danmark og er den operative leder for alle IROMAN-events i den nordiske region. Herunder de skandinaviske lande, Baltikum, Rusland og Kazakhstan. Mellemøsten er ligeledes en del af regionen med events i Dubai, Bahran og Qatar.

IRONMAN er et globalt brand og en global virksomhed. Det betyder, at Jacob arbejder ud fra globale event-standarder, samtidig med at han arbejder nationalt med myndighedsaftaler.

For hvert land har Jacob et team, der går i dybden med event-planlægningen. Den støtter han med en ledende rolle i projektportofølgen, der skal sikre, at hvert event er sikkert for deltagerne at deltage i. Eventet har dog også et oplevelses- og wow-element, hvilket er årsagen til, at de afholder events og ikke bare afvikler triatlon-arrangementer.

Jacob har en personlig baggrund med en kandidat i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet, men han har faktisk ikke selv gennemført en fuld IROMAN. Han har dog deltaget i alverdens motionsevents. Det er vigtigt for ham at være en dygtig projektleder, der bevæger sig i spændet mellem breddeidrætsverdenen, eventoplevelser og virksomhedskendskab.

Thomas Schou Kristiansen

Thomas Schou Kristiansen

Referencer: AGF

Thomas er Aktiveringschef og eksponeringsansvarlig i AGF, hvor han sidder med aktivering af de største partnerskaber. Thomas’ opgave at skabe største mulig værdi for klubbens største partnere og sikre at elementerne i kontrakterne bliver aktiveret. Dette sker blandt andet gennem gamification, leadgenererende online kampagner,  planlægning og eksekvering af events og diverse aktiviteter.

Thomas har arbejdet i AGF siden han blev uddannet bachelor i Sport Management i 2019.

IMG_0607

Kristoffer Skadhauge

Referencer: Kanal Sport, FC Nordsjælland, FC København

Kristoffer er uddannet skolelærer og totalt autodidakt i mediebranchen, men med en kæmpe kærlighed for at fortælle historier indenfor sport. Han er kommunikatør med stærke digitale kompetencer, der dækker alt fra Sociale Medier, nyhedsbreve, intern og ekstern kommunikation.

Kristoffer har mere end 14 års erfaring i mediebranchen fra Kanal Sport, FC Nordsjælland og nu F.C. København, hvor især sportsmarketing har ligget højt på arbejdsopgaver i klubberne. Derudover har han beskæftiget sig med alt fra oplæring af reportere, brand management, (digital) markedsføring samt sparring og uddannelse indenfor mediehåndtering med og for nogle af de dygtigste kommunikatører i sportsbranchen.

Jonas Johansen

Jonas Skovborg Johansen

Referencer: Hummel

Til dagligt arbejder Jonas som Sponsorship Project Manager hos hummel. Her har han ansvaret for nogle af hummels største sponsorater i ind og udland. Hans primære opgave er at udvikle hummels brand på de givende markeder samt sørge for øget salg af spillertrøjer og merchandise.

Tidligere har Jonas arbejdet som blandt andet Marketing Project Manager hos AGF, hvor hans opgave var, at aktivere klubbens sponsorer, via kampagner og værdiskabende aktiviteter. Derudover var han ansvarlig for udvikling af klubbens tilskuerstrategi med fokus på at skabe gode oplevelser for fans og øge tilskuertallet til klubbens hjemmekampe.

Jonas er uddannet bachelor i Sport Management og har en Master i Sport Marketing & Communication fra Universidad Europea i Madrid.

Hovedkontor

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

+45 71 74 74 19