fbpx

Vi har samlet sportsbranchens elite

Her kan du møde nogle af vores undervisere.

Per-Rud

Per Rud

Referencer: HB Køge, Brøndby, DBU

Per er kendt for sit arbejde som dansk fodboldtræner og sportsdirektør for HB Køge. Som sportsdirektør sidder han blandt andet med spillerkøb, salg, budgetter, overordnet strategi, møder med pressen, ledelse af personalet, ledelse af frivillige og meget mere.

Han har tidligere været sportsdirektør i Brøndby IF i tre år og for det islandske hold Trottur. Han er uddannet A­-licenstræner og instruktør hos DBU.

150504_SPP_0134

Sejer Aagaard

Referencer: Amayse, FC Midtjylland, UEFA

Sejer er ansat som Head of International Sales & Marketing hos Amayse A/S.

Tidligere har Sejer arbejdet som Head of Event & Sponsor Activation | UEFA Responsible hos FC Midtjylland, hvor hans opgave grundlæggende er, at skabe mere værdi for klubbens samarbejdspartnere, blandt andet gennem nytænkning af events, kampagner og aktiviteter. Derudover var han hovedansvarlig for FC Midtjylland i UEFA-regi.

Sejer er uddannet bachelor i Sport Management og har et UEFA Certificate in Fodbold Management fra University of Lausanne.

adamringsby

Adam Ringsby-Brandt

Referencer: Bertel Rasmussen Advokater, Esport Danmark

Adam Ringsby-Brandt er til daglig advokat og medejer af Bertel Rasmussen Advokater, som er et advokatfirma med speciale i sportsret. Herigennem har Adam  stort erfaring med at føre sager for sportens disciplinærorganer herunder dopingnævnet m.fl.

Derudover varetager Adam en række poster i sportens verden, hvor det særligt kan nævnes at han er formand for Danmarks Ishockey Unions amatør- og ordens udvalg samt medlem af kontraktudvalget i Danmarks Ishockey Union.  Adam er ligeså formand for Esport Danmarks disciplinærudvalg.

Dorte

Dorte Vibjerg

Referencer: Sparta Atletik og Motion, Sport Event Danmark

Dorte er dansk eliteløber og har tidligere løbet cross, 500 meter og 10.000 meter. Nu arbejder hun som administrerende direktør for Spartas løbsafdeling, som hvert år arrangerer en lang række løb, blandt andet Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh.

fullsizeoutput_ddf-e1486476234495

Christian Tidemand Andersen

Referencer: Brøndby IF

Christian arbejder som project manager i Brøndby IF. For ham startede det med et praktikforløb i forbindelse med sin uddannelse som bragte ham til Brøndby IF. Her blev en elevplads som eventkoordinator en realitet og siden 2013 har Christian siddet som fuldtids project manager i salgs- og eventafdelingen i fodboldklubben på den københavnske vestegn.

Christian har en uddannelse som serviceøkonom med speciale i sport og event og han har bl.a. også arbejdet frivilligt i forbindelse med U21 EM i fodbold i Aarhus i 2011.

AAEAAQAAAAAAAAIIAAAAJDkzMzgzMjgxLTU2ZDQtNGNlMy1iMDcyLTNlMWJlMTc5ZjhjMw-1-336x303

Benjamin Muasya

Referencer: Parken Sport & Entertainment, Nimbus Film

Benjamin er ansat som event manager i Parken Sport & Entertainment. Her arbejder han blandt andet med events i forbindelse med F.C Københavns kampe på hjemmebanen, heriblandt aktiviteter på Familietribunen og fan-events før og efter kampene.

Tidligere har han arbejdet som producer assistent hos Nimbus Film.

janni.001

Janni Wissing Nielsen

Referencer: Hamlet Protein, Dansk Amerikansk Fodbold Forbund

Janni har arbejdet som event- og kommunikationsmedarbejder i Dansk Amerikansk Fodbold Forbund, som er et special forbund med fokus på at understøtte de tre sportsgrene: amerikansk fodbold, cheerleading og flag football.

Hun er uddannet cand.ling.merc fra Aarhus BSS.

Janni er ansvarlig for al ekstern kommunikation, og arbejder til dagligt med kommunikation og markedsføring via sociale medier, event planning af alle amerikansk fodboldkampe samt PR-events, og sponsorarbejde.

fullsizeoutput_de4-e1489054823461-384x260

Janni Møller Thomsen

Referencer: København Håndbold, IRONMAN, FIF håndbold

Janni startede i 2013 som kommunikationschef hos København Håndbold A/S og fik ansvaret for at skabe klubbens brand, markedsføring, kommunikationsstrategier og øge kendskabsgraden. I september 2015 blev hun kommerciel direktør og fik udover ovenstående også ansvaret for klubbens kommercielle aktiviteter, salg og erhvervsnetværk.

 

Janni har tidligere arbejdet som journalist, hvor hun i den forbindelse har været udsendt af to omgange med Forsvaret til Afghanistan og Libanon.

Hun har tidligere været ansat hos EfB Elite A/S (fodbold og ishockey), samt FC Fredericia.

Sebastian-Karstensen-Brøndby-Foto-blackwhite

Sebastian Strøm Karstensen

Referencer: Unisport A/S, Massive Soccer

Til dagligt arbejder Sebastian hos Unisport A/S, hvor han sidder med ansvaret for Product Management. Stillingen spænder bredt og vedrører alt lige fra indkøb, prisstrategier, berigelse af produkter samt håndtering af master data fra diverse samarbejdsbrands. Foruden dette er han ansvarlig for alle lanceringer i form af timing og kommunikation.

 

Derudover har Sebastian erfaring fra udlandet, hvor han har studeret en Master of Science i Sport Business Management ved Sheffield Hallam University samt været ansat ved Massive Soccer i Florida, USA.

Skærmbillede-2019-10-21-kl.-09.41.52-blackwhite-350x210

Anders Østergaard

Referencer: DBU Jylland, Bevæg Dig For Livet

Anders er ansat ved DBU Jylland i udviklings afdelingen. Han er projektleder på landsdækkende projekter og samarbejder. Derudover er Anders decentral leder for Bevæg Dig For Livet samarbejdet og har stor konsulenterfaring indenfor foreningsledelse og foreningsudvikling.

 

Anders har over 25 års erfaring med frivilligt foreningsarbejde og er selv tidligere eliteidrætsudøver og elitetræner.

 

Anders er uddannet på Århus Universitet og har en kandidat i idræt med speciale indenfor sport marketing, management og kommunikation.

 

 

flemming2

Flemming Rønn Steen

Referencer: F.C. Midtjylland, Aalborg Håndbold

Flemming er netop startet i stillingen som Salgs- og eventkoordinator for F.C. Midtjylland. I stillingen sidder han blandt andet med ansvaret for at skabe værdi for sponsorer og samarbejdspartnere gennem oplevelser.

Flemming er uddannet serviceøkonom med speciale i sportsmarketing fra University College Nordjylland og har tidligere arbejdet for Aalborg Håndbold.

Skærmbillede-2018-03-08-kl.-10.49.48

Michael Andersen

Referencer: DBU

Michael har tidligere arbejdet som jurist hos Dansk Boldspil Union, hvor han  har siddet med ansvaret for kontrakthåndtering. Her har han stået for blandt andet at registrere fodboldagenter, dommerkontrakter og spillercertifikater.

Hans juridiske speciale, omhandler regulering af virksomhedsoverdragelser, særligt med henblik på købelovens anvendelse.

Michael er Cand. Jur. med speciale i Erhvervs- og selskabsret fra Aarhus Universitet.

bisbo

Søren Bisbo

Referencer: Akademiet for Talentfulde Unge, Aarhus United

Søren arbejder som kommerciel direktør hos Aarhus United. Aarhus United arbejder for at være et damehåndboldhold som vil skabe perspektiver og drømme for unge, talentfulde mennesker og give dem mulighed for at udfolde deres talent.

Søren er derudover stifter af RUNAAR som er et Aarhusiansk løbefællesskab.

Søren er uddannet fra Aarhus universitet med en master i innovation management

Michael-539x303-1-blackwhite

Michael Nyegaard

Referencer: Fremad Amager, FC Nordsjælland

Michael arbejder til dagligt som sportslig administrationschef i fodboldklubben Fremad Amager, hvor hans arbejdsopgaver spænder meget bredt. Michael er uddannet hos UEFA i Football management, og har tidligere arbejdet som sportslig administrationschef hos både FC Nordsjælland, DBU og Divisionsforeningen.

 

Michael har en fortid som fodboldspiller, hvor han var kontraktspiller hos Lyngby FC, Ølstykke og Fremad Amager, inden skader satte en stopper for fodbolden på top-niveau.

big-004_Michael-Piloz-scaled-e1581081517126-1536x1023-1-blackwhite

Michael Piloz

Referencer: Bakken Bears, Danmarks Basketball Forbund

Michael har været en del af ledelsen i Bakken Bears siden midten af 1990’erne og har derfor været med i klubbens udvikling fra den næstbedste danske basketballrække til semifinalerne i Europa Cup’en.

Michael arbejder som sportsdirektør og derfor sidder han med ansvaret for det sportslige setup, ledelse, økonomi og meget mere.

Han har tidligere været frivillig formand i flere breddebasketballklubber, bestyrelsesmedlem i Basketligaen og formand i Danmarks Basketball Forbund.

big-petVPudOTWC_qKbwZ_QjAQ_mini_3224-blackwhite

Jacob Jørgensen 

Referencer: GOG Håndbold, TTH Holstebro og FC Midtjylland

Jacob Jørgensen, sidder i direktionen i FC Midtjylland som Commercial Director, hvor han sidder med det overordnede ansvar for sponsorater, partnerskaber og merchandise. Ud over at skabe nye større kunderelationer, varetager han også FCM’s største partneraftaler. Jacob har ligeledes ansvaret for udviklingen af koncepter, innovations salg og ledelse.

Tidligere har Jacob været CEO i TTH Holstebro og salg og marktingchef i GOG, siddet i bestyrelsen i divisionsforeningen i håndbold og arbejdet for det Europæiske håndboldforbund EHF.

Siden 2003 har han arbejdet i sportens verden, med drivkraft i det kommercielle felt. Ud over et samlet sponsorsalg for mange hundrede millioner, så hænger der både DM guld fra håndboldtiden og senest tre danske fodboldmesterskaber, samt en pokaltitel fra fodboldens verden på hjemmekontoret i Holstebro.

unnderviser-billede-til-wordpress-Cecilie-Lusty--blackwhite

Cecilie Lusty

Referencer: Sparta Atletik & Motion siden 2018, tidligere fitness instruktur i FitnessDK

Cecilie sidder i eventafdelingen som Brand and Sponsorship Manager hos Sparta og har til daglig ansvaret for sponsorer for blandt andet CPH Half, CPH Marathon, DHL Stafetten Kbh og Sparta, samt en masse mindre løb. Dette er events som samler mere end 250.000 løbere hvert år.

Det er en bred stilling, hvor der arbejdes med værdimatch imellem brands, udvikling af aktiveringer både internationalt og nationalt, samt sikre brandet i de forskellige brand touchpoints og marketingskampagner/strategier.

Cecilie har en uddannelse i PBA Brand Design, fra Københavns Erhvervsakademi.