fbpx

SPORT MANAGEMENT
MASTERCLASS

På vores ambitiøse Sport Management Masterclass overbygning går vi endnu dybere ned i sportsbranchen gennem 6 helt nye moduler, der byder på nye undervisere, længere undervisning, personlig sparring og virksomhedsbesøg. Sport Management Masterclass er skræddersyet til dig, som vil branchen, og som ønsker at dygtigegøre dig endnu mere. På forløbet bliver du tilknyttet vores mentorship-program, møder sportbranchen på virksomhedsbesøg samt gennemfører vores Sport Management uddannelse.

*Forløbet er udelukkende for tidligere eller nuværende deltagere på vores grundforløb.

Her er dit udbytte

✅ 6 nye intensive moduler med en række nye undervisere direkte fra branchen.

✅ Længere og mere dybdegående moduler, med mere tid til den enkelte.

✅ Vi tager på virksomhedsbesøg hos en spændende organisation i sportsbranchen.

✅ Personlig sparring med en professionel fra branchen. Omhandlende dine karrierevalg eller projekter. 2 sparringssessioner a 30 min.

✅ Et væsentligt styrket cv, et udvidet netværk, større indblik og viden om branchen samt nye konkrete værktøjer.

RESERVÉR DIN PLADS

Deadline for tilmelding er den 1 december.
eller så længe der er pladser. Kun 12 pladser.

Få Early Bird rabat 400 kr. fratrækkes det samlede beløb – 6 early bird pladser tilbage  – reserver nu.
Du kan deltage på forløbet i Roskilde eller Aarhus. Datoerne er ens for begge steder.
Datoer: 16 januar, 30 januar, 6 februar, 27 februar, 13 marts, 20 marts
Alle dage: Kl. 9 – 14

Fortsæt direkte fra grundforløbet: 6.199 kr.

Du er igang eller har afsluttet grundforløb indenfor de seneste 12 mdr.
Du betaler 400 kr. når du reserverer pladsen
Resterende beløb betales over 5 måneder fra 1. januar

12 måneder efter grundforløb: 7.950 kr. nu: 6850 kr.

Du har afsluttet dit grundforløb for mere end 12 mdr. siden
Du betaler 400 kr. når du reserverer pladsen
Resterende beløb betales over 5 måneder fra 1. januar

Moduler

LEDELSE I SPORTSORGANISATIONER

Mange af os kommer til at opleve at skulle lede andre – hvad enten det er mindre teams eller større dele af en organisation. Ledelse stiller store krav til egne evner og menneskelig indsigt i forhold til at få succes. I modulet ‘ledelse i sportsorganisationer’ ser vi nærmere på, hvilke forudsætninger og forventninger der er til lederrollen. Vi arbejder med teori i relation til lederrollen og hvordan man går fra teori til praksis, så du bliver klædt på til at varetage en ledende rolle i sportens verden.

Projektledelse II

Projektarbejdsformen er en integreret del af sportsbranchen og det stiller store krav til dig som projektleder. I modulet ‘Projektledelse II’ går vi endnu mere i dybden med projektledelse og ser blandt andet nærmere på målformulering, risikostyring, kommunikation og ledelse i projekter.

KOMMUNIKATION & PR

Kommunikation og public relations er helt essentielt for en succesfuld organisation. En skarp kommunikationsstrategi og evnen til at kunne kommunikere det rigtige budskab ud til både medier, samarbejdspartnere og medarbejdere er afgørende. I modulet ‘Kommunikation & PR’ arbejder vi blandt andet med udvalgte kommunikationsstrategier som du lære at implementere i praksis.

Strategi & Økonomi i Sportsorganisationer

I dette modul ser vi nærmere på samspillet mellem strategi og økonomi i sportsorganisationer. Hvordan definere en holdbar strategi som kan implementeres enten i projektet eller organisationen, så det opnåes et maksimalt udbytte. Endvidere ser vi på de finansielle aspekter i sportsøkonomien samt herunder budgettering og håndtering. Som er et krav når du skal udarbejde budgetter i enten projektet eller organisationen.

Online Sport Marketing: Kampagne strategier, Sociale Medier & Digital Bevisthed

I en verden, hvor vi konstant er omringet af oplevelser, digitale løsninger og underholdning, kan det være svært at skille sig ud. Sportsbranchen kæmper om kundens opmærksomhed og derfor er det vigtig at vide, hvordan du bruger de digitale medier mest optimalt. På modulet ‘Online Sport Marketing’ får du kendskab til de forskellige digitale medier og lærer hvordan du bruger dem til din fordel. Med det rette greb på de sociale medier og den rette kommunikation, kan du generere merværdi for brugeren, hertil får du indblik i konkrete cases fra branchen. På modulet lægges der vægt på, hvordan du selv udvikler en stærk digital strategi med henblik på at skabe bedre synlighed.

Forretningsudvikling & Validering

I modulet ‘Forretningsudvikling & Validering’ arbejdes der konkret med udvikling af forretningsidéer som kan implementeres i et givent projekt eller en organisation. Samt hvordan du validere og sikre, at din idé i sidste ende kan eksekveres succesfuldt og agere som et konkurrencedygtigt og unikt koncept i markedet.

Virksomhedsbesøg

Som en del af Sport Management Masterclass tager vi på virksomhedsbesøg, hvilket inkludere et unikt indblik i virksomhedens organisation og arbejde. Samt skabes der en mulighed for at udvide sit netværk yderligere.

Personlig sparring

På Sport Management Masterclass arbejder vi med dig og dine projekter. Med vores sparringsprogram modtager du personlig sparring fra en tilknyttet mentor, hvor fokus ligger på din personlige udvikling, karriere valg eller egne projekter. Man får 2 sessions a ca. 30 min. med en professionel fra branchen.