SPORT MANAGEMENT MASTERCLASS

Tilmeldingen er lukket
Der er kun 14 pladser på forløbet

SPORT MANAGEMENT 

MASTERCLASS

Ønsker du at tage din karriere i sportsbranchen til næste niveau? 

Med Sport Management Masterclass tager du dine kompetencer og karriere til nye højder. Forløbet er for dig som allerede har en grundlæggende viden om sport management, eventuelt fra vores grundforløb ‘Innovative Sport Management’.

På masterclassen gennemgår du 5 intensive moduler, bliver undervist af dygtige, etablerede fagfolk fra sportsbranchen, arbejder med spændende cases og får mulighed for personlig sparring. Desuden kan du også se frem til et spændende virksomhedsbesøg.

* Sport Management Masterclass er for dig der allerede har erfaring fra sportsbranchen eller dig, som har taget vores grundforløb Innovative Sport Management.

Her er dit udbytte

   5 nye intensive moduler med en række nye undervisere direkte fra branchen.
   Mere dybdegående moduler, med mere tid til den enkelte.
  Virksomhedsbesøg hos en spændende organisation i sportsbranchen.
  Personlig sparring med professionelle fra branchen. Omhandlende karrierevalg, gode råd eller projekter. 2 sparringssessioner.
  Et væsentligt styrket cv, et udvidet netværk, større indblik og viden om branchen samt nye konkrete værktøjer.
Lukket for tilmeldinger

Roskilde

  Sted

Maglekildevej 7, Roskilde

  Kursusdage

Datoer kommer snart

  Certificering

Når du gennemfører vores masterclass modtager du bevis på, at du har gennemført vores samlede ‘sport management’ uddannelse.

Den samlede pris er: 7450 kr.

Eller 1800 kr./mdr. over 4 måneder

Har du deltaget eller deltager du på Innovative Sport Management er din pris: 6250 kr.

Eller 1500 kr./mdr. over 4 måneder

  Du betaler 400 kr. når du reserverer pladsen. Det trækkes fra det samlede beløb.

   Det resterende beløb delbetales over 4 måneder fra 1. januar.

Sådan er forløbet opbygget

Frivillighed & Sportsledelse

Mange af os kommer til at opleve at skulle lede andre – hvad enten det er mindre teams eller større dele af en organisation – frivillige eller ansatte. Ledelse stiller store krav til egne evner og menneskelig indsigt i forhold til at få succes. I modulet ‘Frivillighed & Sportsledelse’ ser vi nærmere på hvordan du leder frivillige gennem motivation, engagement og struktur samt samspillet mellem den professionelle organisation og frivillighed. Derudover ser vi på, hvilke forudsætninger og forventninger der er til lederrollen. Vi arbejder med teori i relation til lederrollen og hvordan man går fra teori til praksis, så du bliver klædt på til at varetage en ledende rolle i sportens verden.

Sparring (Session 1 - opstart)

I første sparringssession med din mentor finder vi frem til, hvad du ønsker at bruge mentorship-programmet til. Uanset hvad du søger sparring omkring, vil vi sammen definere dine mål og ambitioner, kortlægge de første skridt og udvikle en skræddersyet plan. Vi vil hjælpe dig med at afdække dine styrker og svagheder, og sammen vil vi skabe det fundament, der er nødvendigt for succesfuldt at træde ind i sportsbranchen.

Talent management & udvikling

Talentudvikling er en dybt forankret del af arbejdet i sportsbranchen. Det er en hjørnesten, der har en stor betydning for en organisations succes, uanset sportsgren. Hvordan arbejder man med talentudvikling og hvordan håndterer og sikre man en succesfuld karrierevej for talentet?

Projektledelse II

Projektarbejdsformen er en integreret del af sportsbranchen og det stiller store krav til dig som projektleder. I modulet ‘Projektledelse II’ går vi endnu mere i dybden med projektledelse og ser blandt andet nærmere på målformulering, risikostyring, kommunikation og ledelse i projekter.

Strategi & Organisation i Sportsbranchen

I dette modul ser vi nærmere på samspillet mellem strategi og organisation i sportsbranchen. Hvordan defineres en succesfuld strategi som kan implementeres effektfuldt i projektet eller organisationen, så det opnåes et maksimalt udbytte. Hvordan opbygger og strukture du en sund organisation og kultur, som kan løfte den samlede strategi og organisationens mål.

Sparring (Session 2 - afsluttende)

Din afsluttende session er din chance for at trække alle tråde sammen, hvor der samles op på dit masterclass-forløb. Vi vil gennemgå din udvikling og dine resultater samt identificere dine næste skridt. Din mentor vil give dig værdifulde råd om, hvordan du kan fortsætte din udvikling på egen hånd mod en stærkere karriere i sportsbranchen. Når du afslutter Sport Management Masterclass med vores mentorship-program, kan du forvente at have opnået betydelige fremskridt og stå i en stærkere position for at få succes i sportsbranchen.

Sportsbranding & Marketing

I en verden, hvor vi konstant er omringet af oplevelser, digitale løsninger og underholdning, kan det være svært at skille sig ud. Sportsbranchen kæmper om kundens opmærksomhed og derfor er det vigtig at vide, hvordan du bruger de medier og platforme mest optimalt i konkurrence om at skabe et stærkt brand og ‘awareness’ hos forbrugeren. På modulet ‘Sportsbranding & Marketing’ ser vi på, hvordan du skaber en stærk identitet for din organisation/brand, hvad enten det er en lille klub, en spiller, din egen virksomhed eller en stor organisation, samt hvordan du maksimere dit marketingudbytte mest muligt uanset målsætning.

Virksomhedsbesøg

Med vores virksomhedsbesøg tager vi ud og besøger en virksomhed som arbejder med sportsbranchen. Med henblik på at se hvordan de arbejder, få et indblik i deres organisation og evt. problemstillinger de berører. Og så er det selvfølgelig en mulighed for at knytte netværk.

Personlig sparring

Vores mentorship-program er en intensiv sparring undervejs på din masterclass med en professionel, hvor du får mulighed for at fordybe dig i det du ønsker. I de fastsatte sessioner vil din mentor arbejde tæt sammen med dig, hjælpe dig med at sætte mål og udvikle en individuel plan for din karriere. Uanset om du har brug for karriererådgivning, hjælp til konkrete projekter eller andet, er vores masterclass med mentorship-program en enestående mulighed.

Virksomhedsbesøg

Som en del af Sport Management Masterclass tager vi på virksomhedsbesøg, hvilket inkluderer et unikt indblik i virksomhedens organisation og arbejde. Samt er det også en mulighed for at udvide sit netværk yderligere.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på forskellige spørgsmål vedrørende kurset.

Hvad mere får jeg ud af at deltage, nu hvor jeg har taget grundforløbet?

Grundforløbet har givet dig nogle generelle forudsætninger for forståelsen af branchen og dens sammenhængskraft. På overbygningen går vi meget mere i dybden med konkrete emner, vi løfter simpelthen niveauet yderligere, så du står så stærkt som muligt i branchen. Du får nye kontakter, et utrolig stærkt cv, en masse ny viden og personlig sparring. Du kommer simpelthen 1 skridt foran.

Hvorfor er der kun 14 pladser?

Vi ønsker at sikre at der er nok tid til at vi kan gå i dybden med den enkelte. Så du får det maksimale udbytte af forløbet. Vi ved at dem som kommer igennem vores masterclass har rigtig gode forudsætninger for en fremtid i branchen, dette skyldes bl.a. at vi har mere fokus på den enkelte.

Hvordan foregår sparringen?

Du vil møde din mentor på forløbet gennem 2 personlige sessions á ca.20 min. pr. gang. Her sparrer mentoren med dig omkring din vej ind i branchen, hvor fokus ligger på din personlige udvikling. Ligeledes kan der tages udgangspunkt i konkrete problemstillinger eller eventuelle projekter du er i gang med. Uanset hvad, så handler mentorordning om at skabe de bedste forudsætninger for dine ambitioner.

Hvem er forløbet for?

Forløbet er for dig med erfaring fra eventbranchen eller tidligere/nuværende deltagelse på Innovative Sport Management.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har gjort det nemt og bekvemt, så det ikke er en dyr udskrivning at deltage på forløbet. Beløbet deles op over 5 måneder, og betales den sidste hverdag i hver måned. Du kan se hvornår ratebetalingen begynder i boksen under tilmelding.

Er der nogen eksamen på Masterclassen?

Nej, der afholdes ingen eksamen på Sport Management Masterclass.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere, som er klar til at besvare dine spørgsmål.

Julie Brangstrup

+45 71 74 74 19
kundeservice@innovativesport.dk
Hovedkontor

Maglekildevej 7
4000 Roskilde

+45 71 74 74 19