fbpx

Om os

Innovative Sport Management er et af skandinaviens største brancheforløb, udviklet af den danske virksomhed B Group. I B Group brænder vi for at udvikle talenter til flere kreative brancher. Dette gør vi ved at tilbyde karrierefremmende forløb, hvor mødet mellem etablerede branchefolk og nye talenter er i højsædet.

 

B Group har eksisteret siden 2009 og er repræsenteret i både Danmark og Sverige, hvor vi årligt afholder mere end 50 forskellige forløb – eksempelvis tilbyder vi også forløbet Innovative Event Management.

Filosofi

Sportsbranchen er kendt for at være en meget lukket branche, hvor det solide netværk og et stærkt CV er altafgørende for at skabe sig en karriere. Forløbet Innovative Sport Management er derfor blevet skabt med et mål om, at bringe den etablerede branche og fremtidens talenter tættere på hinanden. Derfor er det udelukkende etablerede branchefolk, der underviser vores deltagere – netop for at sikre at netværket udvides og at der bliver sat fokus på de kompetencer, som sportsbranchen lige nu efterspørger.

Kursusansvarlig

Martin Rahbek

kundeservice@innovativesport.dk

tlf. nr. til kontoret: 71 74 74 19