fbpx

Om os

Hos Innovative Sport Management brænder vi for at udvikle dine kompetencer og dit netværk i sportsbranchen. Noget vi har gjort siden 2009.

Innovative Sport Management er nordens største sportsbrancheforløb og er for dig der vil udvikle dine kompetencer og netværk inden for sportens verden. Vi sammensætter vores forløb, så det er tilpasset vores deltageres profiler og benytter udelukkende professionelle fra branchen som undervisere. Dette er en af grundene til, at vores uddannelse har hjulpet mange af vores tidligere deltagere til en fremtid i branchen.

Innovative Sport Management er udviklet af kursusvirksomheden B Group – talent development & consulting, som årligt afholder mere end 60 forskellige kursusforløb i henholdsvis Danmark og Sverige henvendt til både private og erhverv. Vi beskæftiger mere end 30 medarbejdere og har over 200 tilknyttede undervisere på tværs af vores kurser. B Group – talent development & consulting er blandt de førende indenfor kompetenceudvikling i kreative erhverv i norden.

Kom trygt på kursus

Hos Innovative Sport Management følger vi selvfølgelig myndighedernes anvisninger i forhold til afstand og hygiejne.

Hvad betyder det for dig? 

Ikke noget faktisk. Vi har taget alle nødvendige forholdsregler i forhold til hygiejne, afspritning, holdstørrelse m.m., så det eneste du skal gøre er, at møde op som du er og blive undervist af nogle af landets skarpeste hjerner inden for deres felt.

Aldrig tidligere har det været vigtigere, at udvikle sine kompetencer i en situation der kræver innovation og et stærkt netværk. Alle vores kurser afholdes med fysisk fremmøde, fordi vi ved hvor vigtigt et stærkt netværk er i denne branche samt hvor afgørende interaktion er, for at kunne få et maksimalt læringsudbytte.

Hvad sker der hvis jeg har symptomer?

Hvis du har symptomer, skal du selvfølgelig ikke møde op. Vi finder i fællesskab en ny dato, hvor du kan tage det manglende modul når du er symptom fri. Helt uden problemer for dig.

Filosofi & Læring

Det solide netværk, praktisk erfaring og den nyeste viden er i fokus på Innovative Sport Management.

Sportsbranchen er kendt for at være en lukket branche, hvor det solide netværk og et stærkt CV er altafgørende for at skabe sig en karriere. Innovative Sport Management er derfor blevet skabt med et mål om, at bringe den etablerede branche og fremtidens talenter tættere på hinanden. Derfor er det udelukkende etablerede branchefolk, der underviser vores deltagere – netop for at sikre at netværket udvides og at der bliver sat fokus på de kompetencer, som sportsbranchen lige nu efterspørger.

Vi sætter niveauet højt og optager et begrænset antal deltagere på vores forløb, så vi kan skabe de bedste rammer for undervisningen, hvor vi sætter fokus på både de faglige og praktiske områder, du bør have kendskab til for at kunne begå dig i den danske sportsbranche.

Vi benytter os af læringsteknikker, hvor vi kombinerer teori og praksis mest muligt. Du kommer til at arbejde løsningsorienteret med cases inspireret fra det virkelige liv, som du kan tage direkte videre med i dine fremtidige projekter og arbejdsliv. Vores undervisere kommer med den seneste viden og teori inden for branchen, som giver dig et unikt og afgørende indblik i en ellers lukket branche.

vores undervisere kommer fra

sportsbranchens største selskaber.