15 mindre sportsgrene hvor der er jobmuligheder

Foto: Pexels.com

Når man prøver at søge job i sportsbranchen er det oftest i de store sportsgrene, som fodbold, håndbold og svømning. Det er oftest i de store sportsgrene, at der er flest job og mest økonomi. Der findes også mange andre sportsgrene i Danmark, som man måske ikke forbinder med jobmuligheder. Nogle sportsgrene er i stigende vækst, hvor både medlemstal og økonomien stiger i sportsgrenen. Jobmulighederne i disse sportsgrene kan bl.a. være trænere, instruktør og afholder af faciliteter. Disse sportsgrene er også gode til at skabe sig en del erfaring, hvorefter man så kan tage næste skridt op til en af de større sportsgrene såsom fodbold. Derudover er der også stor vægt på frivillighed i disse sportsgrene, men det er muligt at opsøge jobmuligheder. Denne liste er samtidig lavet til inspiration til din søgen efter job i sportsbranchen.

 • Padel Tennis

 • Futsal 

 • E-Sport

 • Dart 

 • Gokart 

 • Bowling

 • Bordtennis

 • Golf

 • Vægtløftning

 • Basketball

 • Volleyball

 • Cykling

 • Billard  

 • Parkour

 • Motorcross


Gør dig klogere på sportsbranchen gennem vores forløb, Innovative Sport Management.