10 spændende podcasts til dig der vil arbejde i sportsbranchen

Foto: Unsplash.com

  1. MEDIANO

Mediano er lyden af fodbold. Podcasten har eksisteret siden 2016, hvor de sendte 31 dage i træk under EM i fodbold. Mediano har mange podcast der handler om sport, men vi har valgt at anbefale, deres hovedpodcast der har fokus på alle de store ligaformater og slutrunder. Mediano er præsenteret i samarbejde med Arbejdernes Landsbank. Medvirkende er bl.a. Rasmus Monnerup og Thomas Pyndt.

  1. TRANSFERVINDUET

Transfervinduet er B.T.s store transferpodcast, hvor man kan følge de store transferhistorier i den danske Superliga, samt de danske spillere i udlandet. Det er en podcast til dig, som elsker at høre om de helt store handler i fodboldverden. Medvirkende er Lasse Vøge, Farzam Abolhosseini, Johnny Wojciech Kokborg og Steffen Gronemann.

  1. FODBOLDLISTEN

Fodboldlisten er DR’s podcast der laver lister lige fra ‘sommerens største transferhistorier’ til ‘Bedste klubber udenfor top 5 ligaerne’. Den er til dig der både elsker at få de nye aktuelle historier, men også høre nostalgiske historier fra fodboldarkivet. Medvirkende er bl.a. Andreas Kraul og Francis Dickoh. 

  1. FART PÅ

Fart På er Bold.dk’s Superligashow der hver fredag får besøg af værterne Martin Svensson og Mikkel Beckmann. De 2 værter får hver uge en gæst med i studiet, som har været en tidligere Superliga profil. De vil i festligt samvær sætte stemningen forud for Superliga-weekenden med musikquizzer, missioner, væddemål og straf.

  1. BECH BAG BOLDEN

Bech Bag Bolden er Troels Bech’s podcast hvor han får besøg af sportens største eksperter og profiler. Her afdækker han fodboldens hemmeligheder fra hverdagen i high performance miljøer i Danmark og internationalt. Formålet med podcasten er, at bringe såkaldt “Insight Out” viden om topfodbold ud til lytteren, som man kan tage med i hverdagen. Podcasten har særligt fokus på ledelse og selvledelse i high performance kulturer.

  1. PL SHOWET

PL Showet består af de tre venner Daniel, Jonatan & Clark. De tre venner siger selv, at de ikke er eksperter, men bare nyder at nørde engelsk fodbold og det er derigennem, de har fået deres viden. Drengene beskriver podcasten, som et klubhus for fans af fodbold fra verdens bedste liga – med nørderi, fællesskab og godt humør i en meget flot kombination. Bestemt et lyt værd til dig, som nyder at se engelsk fodbold. PL Showet er præsenteret i samarbejde med Qvortrup Media.

  1. HÅNDBOLD – MERE END BARE EN SPORT

“Håndbold – mere end bare en sport” er en podcast, som dykker ned i alle de ting, der gør håndbold til noget helt specielt. Fællesskaberne, de sociale relationer, samt de mange gode oplevelser er alt sammen noget, der er med til at definere netop denne sport. Der vil derfor i denne podcast være mulighed for, at lytte til spillere fra den øverste håndboldhylde fortælle sjove anekdoter og spændende historier. Derudover giver de deres take på, hvorfor håndbold for dem, er noget mere end bare en sport.

  1. RADIO TOUR

Radio Tour er programmet for Danmarks cykelnørder. Hver uge vender Peter Piil, Brian Holm og Thomas Bay ugens højdepunkter, giver dig de bedste røverhistorier fra landevejene og inviterer gæster fra cykelverdenen i sofaen. Podcasten er præsenteret i samarbejde med Discoveryplus.dk 

  1. TV2 NBA

TV2 SPORTS NBA-podcast er podcasten til dig der elsker Basketball. Du får her alt fra basket verdens største nyheder, til detaljerede analyser og sjove anekdoter. Bilde, Wang og Vestrup er podcastens værter og giver lytterne en masse god underholdning.

10.LIGE PÅ 

Lige på er endnu en af Bold.dk’s fodboldpodcast, hvor Sandro Spasojevic, Jesper Christiansen og Lasse Fosgaard hver mandag kaster et kærligt og kritisk blik på Superligarunden. Derudover leverer de garvede gutter kontante holdninger og krydrer showet undervejs med sjove anekdoter og quizzer.