Q&A med en af vores kursister: Jesper Hansen

Foto: Privat

Vi har taget fat i en af vores nuværende kursister Jesper Hansen, som deltager på Innovative Sport Management forløbet. Jesper har blandt andet delt hans tanker om sportsbranchen, hans overvejelser i forbindelse med deltagelse på forløbet og fortæller, at: “For mig handler det mere om, at jeg arbejder med dét, som jeg synes er interessant, og hvor jeg ser, at jeg kan levere værdi.”

Hvad er dit forhold til sportsbranchen, og hvad er din rolle i den?

– Jeg har dyrket sport, siden jeg var 6-7 år, men interessen for at skabe en karriere i sportsbranchen opstod tilbage i 2017. Jeg begyndte derfor at søge forskellige muligheder som frivillig, for at opbygge erfaring indenfor branchen. Jeg har både været træner i CS:GO i en lokal forening, administreret turneringer og været daglig leder. Derudover har jeg også haft 2 praktikforløb – som var indenfor branchen – i løbet af min uddannelse, hvilket har hjulpet mig med at opbygge et netværk.

Hvad motiverede dig til at ansøge om en plads på Innovative Sport Management?

– Jeg havde kigget på forløbet i noget tid, og da jeg afsluttede min bachelor i Sportmanagement, tænkte jeg, at det var et godt tidspunkt at ansøge til forløbet. Dét, der interesserede mig, var at få en mere praktisk forståelse samt at udvide mit netværk.

Hvilke mål har du med deltagelsen på Innovative Sport Management?

Jeg har ikke rigtig et større mål med deltagelsen, men jeg vil med min deltagelse søge et større netværk. For mig handler det mere om, at jeg arbejder med dét, som jeg synes, er interessant, og hvor jeg ser, at jeg kan levere værdi. Jeg har dermed heller ikke et specifikt drømmejob, men som det ser ud nu, vil jeg gerne arbejde med karakterudvikling og strategi – så jeg retter mig mod en C-niveau position.

Hvad inspirerer dig til at være en del af sportsbranchen?

Dét, som jeg bedst kan lide ved sportsbranchen, er konkurrenceelementet, da jeg selv elsker at konkurrere. Hvis jeg ikke har et konkurrenceelement i mit liv, så føles det som om, at der mangler noget.

Hvor kan vi følge dine projekter og videre karriere?

https://www.linkedin.com/in/jesperkorsager/
https://jesperjever.wordpress.com/
https://twitter.com/Jesperjever

Føler du også at der mangler noget i dit liv?

Hvis du ligesom Jesper føler, at du mangler noget i dit liv, hvis ikke sporten og konkurrencen er en del af den, så kan du ligesom ham deltage på Innovative Sport Management og få en fremtid, hvor sporten er en stor del af denne.