fbpx

Q&A med Sportsdirektør for HB. Køge, Per Rud

Foto: Martin Håkan / Coverganda 

Per Rud arbejder til dagligt som sportsdirektør for HB. Køge, hvor hans arbejdsområder b.la. strækker sig over ledelse af medarbejdere, sport og økonomi. Læs Q&A’en om, hvad der har fået ham frem i branchen.

Hvad har for dig været altafgørende ift. at bryde igennem i sportsbranchen?

Uddannelse og dyrkelse af relationer. Jeg startede meget tidligt med at tage træneruddannelser og var i det hele taget meget nysgerrighed på ledelse. Desuden har jeg altid dyrket relationer, hvilket er meget vigtigt.

Hvad er din rolle hos HB. Køge som Sportsdirektør?

Overordnet ledelse, økonomisk og sportsligt ansvar. Ansættelse af personale, rapportering til bestyrelse og udenlandsk ejer. Strategi.

Hvad er det vigtigste at kunne i arbejdet som Sportsdirektør hos HB. Køge? 

At holde mange bolde i luften, arbejde struktureret, kunne motivere medarbejdere, skaffe ro på bagsmækken så stabilitet forefindes hos ledelse, trænere, spillertrup, sponsorer og fans.

 Er der nogle fremtidige projekter i kalenderen, som du finder særligt spændende?

Hele udviklingen af Køge Idrætspark og arbejdet med Capelli Sport Plus, som er et spændende projekt via klubudvikling gennem vores amerikanske ejere

Har du nogle gode råd til andre som ønsker at bryde igennem i branchen?

Uddannelse, efteruddannelse, netværk og masser af knofedt. Det er en livsstil, og kræver rigtig rigtig mange ugentlige timer.