Q&A med tidligere kursist, Daniel Bakhauge

»DEN VIDEN OG ERFARING UNDERVISERNE KOMMER MED ER OGSÅ GULD VÆRD, OG EN KÆMPE INSPIRATION«

Der kan være mange grunde til at søge om en plads på Innovative Sport Management. Daniel Bakhauge er en af kursets første kursister og en rigtig goal-getter. Vi har taget en snak med Daniel om hans motivation for at søge og hans fremtidsdrømme:

Beskriv kort, hvem er du?

Jeg hedder Daniel Bakhauge og jeg er 19 år. Jeg blev student denne sommer, efter at have dimitteret fra Niels Brock IBB (International Business Baccalaureate), har også tidligere studeret på ISB Dublin (International School of Business).

Sport og projektledelse er min store passion, og jeg har erfaring med planlæggelse, samt udførelse af diverse events med budgetter på alt fra 5000 kr til 120.000 kr. Jeg ser mig selv som en ung og målrettet fyr med store ambitioner og gåpåmod. Management er et medfødt talent fra min side af, og jeg er kæmpe sportsfanatiker.

Hvorfor søgte du om en plads på Innovative Sport Management?

Jeg så Innovative Sport Management som det ideelle karrierefremmende forløb, og en perfekt mulighed for at få noget erfaring, viden og kendskab til sport management. Mine ambitioner er store, og jeg føler mig rimelig sikker på at Innovative Sport Management kan matche disse. Jeg søgte også om en plads, da jeg finder dette kursus relevant for min fremtidige karriere, hvor sport management forhåbentlig vil være en stor del af min hverdag.

Hvad håber du at få ud af kurset?

Først og fremmest håber jeg at Innovative Sport Management kan give mig et skub i den rigtige retning af min fremtidige karriere, og at mit netværk vil blive udvidet og forstærket, med forskellige personligheder inden for sportsbranchen. Den viden og erfaring underviserne kommer med er også guld værd, og en kæmpe inspiration. Det har også været en god og sund oplevelse at lære om de andre kursisters baggrund, og deres motivation for at deltage i Innovative Sport Management.

Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden?

Rent studiemæssigt håber jeg at komme til at læse HA pro. – Erhvervsøkonomi og projektledelse på CBS, og derefter tage en kandidat inden for sportsmanagement. Erhvervsmæssigt drømmer jeg om at bo i England, og arbejde i en fodboldklub i Premier League, hvor at jeg vil være ansvarlig for akademiet og de unge talenter. Drømmene er store, men jeg er sikker på at Innovative Sport Management vil give mig et godt udgangspunkt.

Drømmer du også en karriere i sportsbranchen? Læs mere om Innovative Sport Management her.