Mød vores kursister #3

Der kan være mange forskellige grunde til at søge om en plads på Innovative Sport Management. Nogen ønsker branchekendskab, andre vil gerne have udvidet deres netværk. I en række blogindlæg får I muligheden for at møde nogle af de kursister som går på det første hold på Innovative Sport Management.

Her kan du læse om Sofias baggrund og motivation for at gå på holdet.

Beskriv kort, hvem er du?

Jeg hedder Sofia og er 28 år gammel. Jeg er uddannet markedsføringsøkonom toppet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring. Jeg interesserer mig for sport, et aktivt liv og bruger i den forbindelse noget af min tid som frivillig i ungdomsudvalget i Frederiksberg Boldklub.

Hvorfor søgte du om en plads på Innovative Sport Management?

Jeg søgte en plads, for at styrke min profil i forhold til min drøm, om i fremtiden at komme til at arbejde med sport. Da muligheden for at udvide min nuværende uddannelse med kompetencer inden for sport management bød sig, måtte jeg springe til.

Hvad håber du at få ud af kurset?

Jeg håber at står med en stærkere profil når jeg er færdig. At udvide mine kompetencer, både i forhold til mit frivillige arbejde, men også med tanke på fremtiden. Få nogle gode forbindelse jeg kan udvide mit netværk med, og måske have fået en fod indenfor det helt rigtige sted. Det kan forhåbentligt være et springbræt videre for mig.

Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden?

Min drøm er at komme til at arbejde med sport, mere end mit frivillige arbejde i Frederiksberg Boldklub. Jeg ønsker at gøre det professionelt. Jeg kunne godt tænke mig at kunne bruge min kreativitet samt interesse for sport og aktivitet i mit arbejdsliv på en eller anden måde.

Har du det ligesom Sofie, drømmer du også om at arbejde professionelt med sport? Ansøg om en plads i Aarhus eller Roskilde inden 21. oktober her.