Mød vores kursister #2

Der kan være mange forskellige grunde til at søge om en plads på Innovative Sport Management. Nogen ønsker branchekendskab, andre vil gerne have udvidet deres netværk. I en række blogindlæg får I muligheden for at møde nogle af de kursister som går på det første hold på Innovative Sport Management. Her kan du læse om Trines baggrund og motivation for at gå på holdet.

Beskriv kort, hvem er du?

Trine, 23 år, freestyle skier på højeste nationale niveau siden 2005. Udover freestyle scenen har jeg også en fod indenfor alpin skiløb, off piste skiløb og instruktør scenen. Tidligere mål om deltagelse ved OL, men efter knæskader er fokus blevet mere alsidigt inden for sporten. Medstifter af stort, nyt kvindeligt ski fællesskab.

Hvorfor søgte du om en plads på Innovative Sport Management?

Rejser, konkurrencer/events, træning, sponsorater, økonomi og planlægning har været størstedelen af min hverdag i ski miljøet. Derfor har jeg en naturlig selvlært tilgang til det hele, og ønsker nu et mere professionelt og større indblik i strategierne til at gribe de mange detaljer an i sports management. 

Hvad håber du at få ud af kurset?

Jeg håber kurset vil give mig gode redskaber til at gribe tingene lettere an, samt være en øjenåbner for hvilken uddannelsesvej jeg måske skal gå ved siden af skiløbet. Jeg har et godt og bredt netværk og kunne være svedigt at ende med en skarp fremadrettet plan så jeg kunne gøre gavn af det. 

Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden?

Hvis jeg må drømme lidt stort, så være hovednavnet bag et gennemført årligt actionsports event i bjergene, med så stor opbakning og interesse at det kunne medie dækkes verden over og hive penge nok hjem så man kunne leve fedt af det.

Har du det ligesom Trine, vil du have et mere professionelt og større indblik i strategierne til at gribe de mange detaljer an i sports management?

ANSØG OM EN PLADS HER.