Mød vores kursister #1

Der kan være mange forskellige grunde til at søge om en plads på Innovative Sport Management. Nogen ønsker branchekendskab, andre vil gerne have udvidet deres netværk. I en række blogindlæg får I muligheden for at møde nogle af de kursister som går på det første hold på Innovative Sport Management. Her kan du læse om Jeppes baggrund og motivation for at gå på holdet.

Beskriv kort, hvem er du?

Jeg hedder Jeppe Behrendt Petersen, jeg er 26 år og nyuddannet cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser pr. 23. august 2016. Derudover har jeg en bachelor i Idræt fra Københavns Universitet, som jeg færdiggjorde i juni 2014. Lige nu underviser jeg på deltid på Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet, hvor jeg har omkring 30 bachelorstuderende i det praktisk/teoretiske fag ‘Boldbasis’. Derudover leder jeg med lys og lygte efter et fuldtidsjob og træner samt spiller håndbold i Dalby G & IF, som er en klub på det sydøstlige Sjælland, hvor jeg er vokset op. Jeg tilbringer derfor en del tid i haller rundt omkring på Sjælland og øerne. Desuden bruger jeg meget tid sammen med min kæreste, som jeg har haft gennem halvandet år. Jeg brænder for idræt i almindelighed og håndbold i særdeleshed og jeg nyder at koble af og lytte til musik.

Hvorfor søgte du om en plads på Innovative Sport Management?

Jeg har evigt lyst til at prøve mig af på nye måder og søge ny viden. Derfor var det en oplagt mulighed for mig at søge en plads på Innovative Sport Management. Jeg håber på at komme til at præge sportsverdenen på et eller andet plan, enten som konsulent i en af de større idrætsorganisationer eller -forbund eller som træner på højt niveau. For at kunne opnå dette er jeg overbevist om, at det er en god idé at vide mest muligt om de forskellige facetter af idrætsverdenen. Min universitetsuddannelse samt mine frivillige indsatser i forskellige foreninger har ikke været særlig event- og marketing fokuseret og det mener jeg, at der burde være en mulighed for, at jeg kan få viden om på dette kursus.

Hvad håber du at få ud af kurset?

Jeg håber i særdeleshed på at få noget ny viden fra kompetente undervisere samt medkursister. Med den nye viden håber jeg på, at jeg i højere grad end tidligere kan kaste mig ud i at stå for større arrangementer og vide mere, om de forskellige forhold, som er værd at overveje før, under og efterfølgende. Jeg er bevidst om, at kurset mest vil være en introduktion til nye felter og ikke i udpræget grad vil give mig en propfyldt værktøjskasse og nogle ‘færdige løsninger’, som jeg efterfølgende kan gå ud og trække ned over nogle events mv. i andre kontekster. Derudover håber jeg på at få udvidet mit netværk uden for sport- og eventbranchen, så jeg har endnu flere at sparre med og trække på til fremtidige indsatser af forskellig karakter.

Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden?

Som beskrevet ovenfor vil jeg enormt gerne være en del af de større idrætsorganisationer eller -forbund, hvor jeg vil kunne bidrage med ny og anderledes tænkning i forhold til traditionelle arbejds- og tankegange. Det kunne for eksempel være hos DGI, DIF, Team Danmark eller Dansk Håndbold Forbund (DHF). Her ville jeg enten kunne være med til at udvikle nye og udbrede eksisterende koncepter til breddeidrætsforeninger (hos DGI), være med til at gøre forholdene for talenter og eliteudøvere endnu mere lukrative ift. uddannelse ved siden af sporten (hos Team Danmark og DIF) eller være med til at knække kurven for de nedadgående medlemstal i håndboldforeningerne ved at udvikle på træneruddannelser, lave skolearrangementer, undervisningsforløb og meget andet (hos DHF). Derudover vil jeg gerne holde fast i min stilling som underviser på Københavns Universitet og udvikle mig yderligere, så jeg kan bidrage til, at der i fremtiden kommer endnu bedre bachelorer og kandidater ud fra idrætsuddannelsen i København. Jeg er enormt beæret og stolt over, at jeg har fået muligheden for at stå som universitetsunderviser allerede nu, men jeg lader mig ikke stille tilfreds med det. Jeg skal bygge videre på det, som jeg allerede er nået frem til. 

Læs mere om kurset her.